Bram Koster
Jan 7, 2020

Contentstrategie is een begrip dat vooral in de marketingwereld z'n waarde heeft bewezen. Maar ook in de interne communicatie kan het van belang zijn. Daarbij is er wel een belangrijk verschil in de focus. In bijgaande korte vlog legt Bram Koster uit wat dat verschil betekent voor je interne contentstrategie.

 

Bram Koster is senior consultant bij Evolve en verzorgt binnen de C-opleiding van Van der Hilst Communicatie de les over contentstrategie.

Bram Koster

Inspirende nieuws & blogposts

Contentcreatie als spel

Feb 15, 2024
Ben jij ook een trouwe Van der Hilst-podcast luisteraar? Dan ben je vast helemaal gewend aan de stem van interviewer Patrick Regan. Opgelet: in deze..
Lees verder

Verandercommunicatie praktische tips die je kunt toepassen in jouw werkomgeving

Feb 13, 2024
Veranderingen zijn aan de orde van de dag, of ze nu groot of klein zijn, of ze nu van binnenuit of van buitenaf komen. Heb je te maken met een..
Lees verder

Verandercommunicatie in de praktijk bij gemeente Den Haag

Jan 15, 2024
‘Inspirerend praktijkverhaal. Borre Benjamins en Leonie Otto waren beiden als strategisch communicatieadviseur betrokken bij een verandertraject bij..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Neem dan gerust contact met ons op. Leuk zelfs! Nadia, Barbara, Danet en Camila beantwoorden graag jouw vragen of brengen je in contact met een collega die je verder kan helpen. Gebruik het contactformulier, mail ons op info@hilst.nl of bel 033-450 5000