Patrick Regan
Dec 22, 2020

 Peter Haan over interne communicatie tijdens maar ook na het coronatijdperk

Patrick Regan gaat in gesprek met Peter Haan eigenaar van Evolve. Evolve is een bureau dat gespecialiseerd is in het verbinden van medewerkers via interne sociale media met als doel om organisatieprocessen en interne communicatie te verbeteren. Afgelopen jaar heeft hij dus bij veel organisatie gezien hoe zij omgingen met interne communicatie op afstand. Hij is dus dé vakgenoot die ons kan vertellen welke ontwikkelingen hij ziet ontstaan.

De Van der Hilst podcast luister je in jouw favoriete podcastapp: Spotify of Apple

HubSpot Video

 

 

 

Patrick Regan

Inspirende nieuws & blogposts

Regie nemen over je loopbaan

Jul 27, 2022
Communicatieprofessional aan het woord: Anna van Mierlo Anna van Mierlo heeft na de A-opleiding van Van der Hilst Communicatie ondertussen ook de..
Lees verder

Veranderkundige aan het woord - Kilian Bennebroek Gravenhorst

Jul 5, 2022
‘Organisatieverandering, als senior communicatieprofessional ontkom je er niet aan’ Docent - Kilian Bennebroek Gravenhorst
Lees verder

Vijf eigenschappen voor de communicatieprofessional van nu

Jun 7, 2022
Wanneer heb jij voor het laatst écht nagedacht over de toekomst van jouw rol, jouw positie en ons mooie communicatievak? En wat maakt eigenlijk dat..
Lees verder

Communicatiever worden als professional, als team of als organisatie?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed dix nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostru exerci tation ullamcorpe.