Portret1-small.jpg
 

Nieuws

Home / Nieuws

 

Alle nieuwsberichten

april, 2018

We gaan verhuizen!

Van der Hilst verhuist op 28 maart naar een nieuwe plek: De Atoomclub, Maanlander 47, 3824 MN in Amersfoort.

Op deze plek bouwen we samen met ons netwerk verder aan onze ambities om mensen en organisaties communicatiever te maken.

Vind je het leuk om een keer te komen kijken? Je bent meer dan welkom!

De overige gegevens blijven ongewijzigd.

april, 2018

Van Ballenbak naar Powerhouse!

Het maximaal aantal deelnemers is bereikt, de inschrijving is gesloten!

We beseffen dat we hiermee veel mensen teleur moeten stellen, daarom komt er binnenkort een extra sessie. Deze aankondiging niet missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief aan de rechterzijde van de pagina. 

Wil je op de reservelijst? Stuur dan een bericht naar info@hilst.nl met je gegevens.

april, 2018

Nieuwe trainingen

We beginnen het nieuwe jaar met nieuwe trainingen in ons aanbod! Daar zijn we hartstikke trots op. Dus we delen dat graag met je.

Persbericht schrijven
In samenwerking met Marjet Heins hebben we de training Persbericht schrijven ontwikkeld. Er is veel vraag naar hoe je de juiste nieuwsberichten schrijft voor welk medium. Zowel off- als online. Marjet gaat er graag met je mee aan de slag. Meer informatie lees je hier.

Zakelijk tekenen
Nooit meer zoeken naar de juiste afbeelding om je communicatie te ondersteunen. Die maak je in het vervolg gewoon zelf!
Denk niet ik kan niet tekenen, met een paar goede basistechnieken kan iedereen tekenen. Zo zorg je ervoor dat je communicatie beter blijft ‘hangen’. Beeld heeft meer impact dan woorden. Wouter van Halen leert je graag de fijne kneepjes. Hier lees je alle informatie.

Adviseren de basis
Onze welbekende training Adviesvaardigheden de basis heeft een nieuwe naam en vernieuwd programma. Adviseren de basis leert je de basis van een goed adviesgesprek. Meedoen? Inschrijven doe je hier.

Binnenkort komen er nog meer nieuwe trainingen online! Denk aan Train de Trainer: werkvormen, Creatieve Communicatiestrategie en Train de trainer; trainingsdoelen maken. Daarover later meer.

april, 2018

We groeien!

We hebben er vanaf 1 februari een nieuwe collega bij! Marcel Smits versterkt vanaf dat moment Van der Hilst als manager Visie & Strategie. Marcel gaat zich bezighouden met het ontwikkelen en uitvoeren van in-company visie- en strategieworkshops voor organisaties, afdelingen en teams.  Hiermee spelen we nog beter in op de toenemende vragen van organisaties.

Marcel Smits manager Visie & Strategie Van der Hilst Communicatie

Simone Dorreboom, directeur/partner van Van der Hilst Communicatie: ‘We kijken uit naar de komst van Marcel. Met Marcel halen we een gedreven, enthousiast en zeer vakkundige adviseur binnen. Hij zal van grote waarde zijn voor ons bedrijf en natuurlijk voor onze klanten’.

Marcel Smits was de afgelopen vier jaar werkzaam als teammanager communicatiemanagement en senior-adviseur bij Tappan.

Meer weten over Marcel? Kijk dan eens op zijn LinkedIn profiel