Van der Hilst: COVID-19 informatie

Home / Opleidingen / Van der Hilst: COVID-19 informatie

 

Informatie COVID-19

We geven weer les -en trainingsbijeenkomsten op locatie!

Een opleiding of een training volgen bij Van der Hilst in de COVID-19 periode. Wat betekent dat voor jou?


Als je een opleiding of een training bij Van der Hilst volgt, zit je altijd in een groep van maximaal 15 deelnemers. Dit zorgt er niet alleen voor dat er voldoende afstand is tussen jou en je mede-deelnemers maar ook dat docenten en trainers jou veel persoonlijke aandacht kunnen geven. Er is bij ons veel ruimte voor eigen inbreng en discussie over jouw persoonlijke werksituatie.

Onze trainings- en leslocaties doen er alles aan om onze deelnemers, docenten en trainers in een veilige setting bijeen te laten komen.

Vanaf 25 september stelt het kabinet een controle van de CoronaCheck-app verplicht in de horeca. Hierdoor is Aristo Meetings vanaf maandag 27 september verplicht om bij iedere bezoeker en op alle locaties bij toegang een controle van de CoronaCheck-app te doen.

Met deze app  bewijs je dat je:
• Gevaccineerd bent;
• Je negatief op Corona bent getest;
• Of dat je recent Corona hebt gehad.

Om toegang te krijgen tot Aristo Meetings en daarmee onze les- en trainingsbijeenkomsten, moet je in het bezit zijn van deze CoronaCheck-app en aan bovenstaande vereisten voldoen.

Een greep uit de overige maatregelen die ze treffen:
• In principe hoef je in Aristo geen mondkapje te dragen. Het is wel handig om er eentje bij je te hebben. In de lift is het advies om er wel eentje te gebruiken.
• Op veel plekken kun je je handen desinfecteren met handspray.
• Verplichte registratie van deelnemers voor mogelijk bron- en contactonderzoek.

Wij gaan ervan uit dat onze deelnemers, docenten en trainers alle maatregelen naleven en elkaar op een vriendelijke manier aanspreken als dat niet gebeurt.

In ons COVID-19 protocol lees je alle veiligheids -en hygiënemaatregelen die deelnemers, docenten en trainers van Van der Hilst nemen, voorafgaand en tijdens lesbijeenkomsten en trainingen.

De gezondheid van onze deelnemers, docent/trainers en locatiemedewerkers staat centraal. Blijf bij covid-19 symptomen zoals koorts, hoesten en verlies van smaak -of reukvermogen thuis. Neem zo snel mogelijk contact met ons op als je door deze omstandigheden thuis moet blijven. We kijken dan of het mogelijk is de bijeenkomst online te volgen. Helaas leent niet elke les -of trainingsbijeenkomst zich hiervoor. Dit kunnen we je dus niet altijd garanderen.

Mocht de overheid opnieuw COVID-19 maatregelen nemen dan passen wij onze activiteiten direct aan. Per opleidingsgroep bieden we maatwerk aan. We kijken wat passend en haalbaar is. Dat kan betekenen dat we een bijeenkomst opschorten of dat we er een passende online variant voor in de plaats aanbieden.

 

Bookmark-_-Tags-Icons-17-01kopie.png
1974
Opgericht
Business-Icons-02-01kopie.png
100+
Specialisten in ons netwerk
Teamwork-Icons-09-01kopie.png
1000+
Ontwikkelde programma’s en adviestrajecten
Education-Icons-04-01kopie.png
10.000+
Geprofessionaliseerde professionals, afdelingen en organisaties