Van der Hilst: COVID-19 informatie

Home / Opleidingen / Van der Hilst: COVID-19 informatie

 

Informatie COVID-19

 

UPDATE 17-11-2020
We hervatten onze fysieke les -en trainingsbijeenkomsten

De Rijksoverheid heeft in de persconferentie van 17 november de extra aanscherpingen van twee weken geleden geschrapt. Dat betekent dat de groepsgrootte weer wordt uitgebreid en onze les- en trainingslocaties zoals Aristo hun deuren weer openen. Zij doen er alles aan om deelnemers, docenten en trainers in een veilige setting bijeen te laten komen. Daarnaast kom je bij ons altijd bij elkaar in een kleine groep: maximaal 15 deelnemers.

Vanaf maandag 23 november hervatten we de fysieke les -en trainingsbijeenkomsten. We informeren uiteraard alle deelnemers over hun (aangepaste) lesrooster.

We begrijpen het heel goed dat er deelnemers zijn die liever niet samenkomen op dit moment. We hebben in deze tijd allemaal te maken met dilemma’s en iedereen maakt hierbij een andere afweging. Als je als deelnemer klachten hebt die passen bij een infectie met COVID-19 dien je uiteraard thuis te blijven. Kom je niet naar een les -of trainingsbijeenkomst? Informeer ons dan zo snel mogelijk. Indien we dit op tijd weten zorgen we ervoor dat je de les -of trainingsbijeenkomst online via een hybride systeem of laptop kunt volgen. Weet wel dat het op afstand volgen van een fysieke les -en trainingsbijeenkomst de best beschikbare oplossing is maar niet dezelfde ervaring biedt als aanwezig zijn. 

In geval van een fysieke les -of trainingsbijeenkomst gaan we ervan uit dat onze deelnemers, docenten en trainers alle maatregelen naleven en elkaar op een vriendelijke manier aanspreken als dat niet gebeurt. Lees hieronder de nog steeds geldende maatregelen die wij en onze leslocaties treffen.

Een opleiding of een training volgen bij Van der Hilst in de COVID-19 periode. Wat betekent dat voor jou?
Van der Hilst -Een training of opleiding volgen tijdens Covid-19 is dat anders?

… Als je een opleiding of een training bij Van der Hilst volgt, zit je altijd in een groep van maximaal 15 deelnemers. Dit zorgt er niet alleen voor dat er voldoende afstand is tussen jou en je mede-deelnemers maar ook dat docenten en trainers jou veel persoonlijke aandacht kunnen geven. Er is bij ons veel ruimte voor eigen inbreng en discussie over jouw persoonlijke werksituatie.

... In ons COVID-19 protocol lees je alle veiligheids -en hygiënemaatregelen die deelnemers, docenten en trainers van Van der Hilst nemen voorafgaand en tijdens lesbijeenkomsten en trainingen.

… De meerderheid van ons bijeenkomsten vinden plaats in ruime zalen bij Aristo Meetings. Aristo Meetings werkt met een strikt 1,5 meter protocol. Daarnaast hebben zij extra aandacht voor sociale hygiëne. Wil je weten hoe Aristo Meetings werkt? Klik dan op deze link.

... Heb je een afspraak, training of opleiding bij ons op kantoor (Newday Offices in Amersfoort)? Uiteraard voldoen we ook hier aan alle richtlijnen van het RIVM om verantwoord – op 1,5 meter afstand – elkaar te ontmoeten. Lees hier het protocol van Newday Offices.

… Mocht de overheid opnieuw COVID-19 maatregelen nemen dan passen wij onze activiteiten direct aan. Per opleidingsgroep bieden we maatwerk aan. We kijken wat passend en haalbaar is. Dat kan betekenen dat we een bijeenkomst opschorten of dat we er een passende online variant voor in de plaats aanbieden.

Dit gebeurt altijd in overleg met jou en de andere deelnemers in jouw opleidingsgroep. Het is dus niet zo, dat in geval van overheidsmaatregelen, jij jouw opleiding alleen nog online kunt afronden. Bij Van der Hilst Communicatie geloven we in klassikaal onderwijs: online leren is bij ons een aanvulling op het lesprogramma. En geen invulling.

 

Bookmark-_-Tags-Icons-17-01kopie.png
1974
Opgericht
Business-Icons-02-01kopie.png
100+
Specialisten in ons netwerk
Teamwork-Icons-09-01kopie.png
1000+
Ontwikkelde programma’s en adviestrajecten
Education-Icons-04-01kopie.png
10.000+
Geprofessionaliseerde professionals, afdelingen en organisaties