Van der Hilst: COVID-19 informatie

Home / Opleidingen / Van der Hilst: COVID-19 informatie

 

Informatie COVID-19

 

UPDATE 24-02-2021
Voorlopig blijft de  lockdown tot en met 15 maart van kracht. Een (mentale) uitdaging voor ons allemaal maar heel begrijpelijk gezien de situatie. Dat betekent voor ons dat we tot 16 maart onze offline activiteiten opschorten. 

Natuurlijk bieden wij je een alternatief voor de opgeschorte lesbijeenkomst/training.
De opgeschorte lesbijeenkomst/training zal in de meeste gevallen op een alternatieve datum alsnog fysiek plaatsvinden.

In sommige gevallen bieden we een online variant aan van jouw lesbijeenkomst/training.

Hierbij bieden we per opleiding of training zoveel mogelijk maatwerk. Onze docenten en trainers zijn uiteraard  toegerust op het online trainen en lesgeven. We proberen zoveel mogelijk deelnemers die bewust hebben gekozen voor een live lesbijeenkomst deze ervaring ook te bieden. Deze tijd vraagt van iedereen flexibiliteit en creativiteit ook van ons. We hopen op je begrip indien jouw lesbijeenkomst aangeboden wordt in een andere vorm of op een alternatieve  datum. 

Zou jij deelnemen aan een training/lesbijeenkomst voor 16 maart? We nemen contact met je op. We informeren je graag wanneer jouw volgende lesbijeenkomst/training plaatsvindt en in welke vorm.
Wil je meer weten? Bel of mail ons gerust.

Natuurlijk doen we er, als we weer bij elkaar kunnen komen, alles aan om een veilige lesomgeving te bieden.

Hoe we dit doen lees je hieronder:

… Als je een opleiding of een training bij Van der Hilst volgt, zit je altijd in een groep van maximaal 15 deelnemers. Dit zorgt er niet alleen voor dat er voldoende afstand is tussen jou en je mede-deelnemers maar ook dat docenten en trainers jou veel persoonlijke aandacht kunnen geven. Er is bij ons veel ruimte voor eigen inbreng en discussie over jouw persoonlijke werksituatie.

... In ons COVID-19 protocol lees je alle veiligheids -en hygiënemaatregelen die deelnemers, docenten en trainers van Van der Hilst nemen voorafgaand en tijdens lesbijeenkomsten en trainingen.

… De meerderheid van ons bijeenkomsten vinden plaats in ruime zalen bij Aristo Meetings. Aristo Meetings werkt met een strikt 1,5 meter protocol. Daarnaast hebben zij extra aandacht voor sociale hygiëne. Wil je weten hoe Aristo Meetings werkt? Klik dan op deze link.

... Heb je een afspraak, training of opleiding bij ons op kantoor (Newday Offices in Amersfoort)? Uiteraard voldoen we ook hier aan alle richtlijnen van het RIVM om verantwoord – op 1,5 meter afstand – elkaar te ontmoeten. Lees hier het protocol van Newday Offices.

… Mocht de overheid opnieuw COVID-19 maatregelen nemen dan passen wij onze activiteiten direct aan. Per opleidingsgroep bieden we maatwerk aan. We kijken wat passend en haalbaar is. Dat kan betekenen dat we een bijeenkomst opschorten of dat we er een passende online variant voor in de plaats aanbieden.

Dit gebeurt altijd in overleg met jou en de andere deelnemers in jouw opleidingsgroep. Het is dus niet zo, dat in geval van overheidsmaatregelen, jij jouw opleiding alleen nog online kunt afronden. Bij Van der Hilst Communicatie geloven we in klassikaal onderwijs: online leren is bij ons een aanvulling op het lesprogramma. En geen invulling.

 

Bookmark-_-Tags-Icons-17-01kopie.png
1974
Opgericht
Business-Icons-02-01kopie.png
100+
Specialisten in ons netwerk
Teamwork-Icons-09-01kopie.png
1000+
Ontwikkelde programma’s en adviestrajecten
Education-Icons-04-01kopie.png
10.000+
Geprofessionaliseerde professionals, afdelingen en organisaties